17 april 2015 om 14:33

UPDATE BEAGLE SAM:

We hebben inmiddels duidelijkheid. We zijn nog niet zo lang terug gebeld door de kliniek en Sam is geopereerd. De foto’s wezen uit dat er geen uitzaaiingen waren. Dit betekent dus nu wel dat Sam een poot mist maar verder helemaal gezond is volgens de dierenarts. Op dit moment is Sam aan het bijkomen van de narcose en later vanmiddag horen we wanneer we hem mogen ophalen.

We hebben hier in huis alles al op orde gebracht voor onze lieve jongen.
De kleine Daisy is vandaag helemaal in de war. Wat zal ze blij zijn als ze hem weer ziet maar ze mogen voorlopig niet bij elkaar. De komende dagen moet er steeds een opgesloten worden om te voorkomen dat Daisy met Sam wil gaan ravotten.

De mensen die hier in Emst wonen en ons altijd zien lopen zullen Sam voorlopig niet zien. De eerste tijd mag hij alleen in de tuin totdat de wond genezen is en hij zich weer goed kan redden. Daarna mag hij weer fijn met mij en Daisy mee.

We beginnen wat kalmer te worden en we maken het beste van deze bizarre situatie waar we maar zo in beland zijn. Ik hoop echt nooit meer zulke zware beslissingen te hoeven nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*